Alliansen politianmelder helsevesenet for omskjæring av guttebarn
mai 9, 2017
Skammens lister; omskjæring er nå valgkampens store symbolsak
mai 22, 2017
Show all

Fremtidens Norge

Enhver nordmann bør gjøre en selvransakelse nå. Vi er på overtid.

 

Følgende spørsmål må du stille deg selv. Avgi svarene pragmatisk. Som om du ikke personlig, med risiko, offentlig måtte forsvare dem med nebb og klør. Avgi svarene som om det gjaldt dine barn, og barnebarns absolutte og fremtidige rammebetingelser.

For dette er faktum. Dette er virkeligheten. Dette er de avgjørende spørsmålene som gir «taksten» og trygghetsfaktoren på det landet vi overhender våre barn, etter å ha hatt det til låns:

 

 • Ønsker du at etniske nordmenn fortsatt skal være majoritetsbefolkningen i Norge?

                   (Landet styres etter svar: NEI)

 

 • Ønsker du at norsk kultur, norske verdier og norske tradisjoner fortsatt skal være grunnmuren og den absolutte premissgiver i Norge?

                   (Landet styres etter svar: NEI)

 

 • Ønsker du at nordmenn selv skal få bestemme hvem som skal befolke Norge?

                   (Landet styres etter svar: NEI)

 

 • Tror du egentlig at integrering og assimilering av fremmedkulturelle generelt sett fungerer, eller noen gang vil?

                   (Landet styres etter svar: JA)

 

 • Ønsker du at nordmenn skal være suverene i beslutningene som gjelder eget land og folk, og ikke overlate tillatelser og premisser til alle andre?

                   (Landet styres etter svar: NEI)

 

 • Ønsker du at Norge skal fortsette å være en okkupasjonsmakt, ødelegge andre suverene nasjoner, styresett og menneskeliv – på oppdrag for andre interesser?

                   (Landet styres etter svar: JA)

 

 • Ønsker du at Norge skal være selvberget og ha evne til å mette sin egen befolkning både i oppgangstider og krisetider?

                   (Landet styres etter svar: NEI)

 

 • Ønsker du at det norske folk skal ha eiendomsrett til egne naturressurser?

                   (Landet styres etter svar: NEI)

 

 • Ønsker du at Norge skal ha et sterkt folkeforsvar som har evne og vilje til å forvare eget suverene territorium?

                   (Landet styres etter svar: NEI)

 

 • Ønsker du at staten skal være til for det norske folk, og ikke omvendt?

                   (Landet styres etter svar: NEI)

 

Disse eksistensielle spørsmål er det ingen politiske partier som samlet fronter i dag. Ingen partier eller folkevalgte presenterer Norges hovedutfordringer overordnet, samlet og sett i sammenheng.  Dagens «blå, blå» regjering er ikke i nærheten av annet enn å diskutere fjollete tendenser.

 

Norge først!

Vegard Solheim

 • Jarle Solli Alliansen i Troms

  Skikkelig bra spørsmål. Takker

 • Torgeir Brattland

  Gode spørsmål som kan få enhver som tviler til å våkne.

 • Per

  ja. meldte meg nettopp inn som støtte medlem. NORGE Å STATSBORGERE FØRST.

 • Dag Einar

  Bra spørsmål !!

 • Achsel Ford

  Besnærende … Særlig den introen, om å nekte sin indre PK å påvirke svarene, så og si, var jo riktig skamløs og deilig!

  Denne lista burde dere vel kunne dra en haug med stemmer på, forsåvidt. Jeg sliter jo selv litt med gamle raddisnykker med både venstreside- og liberalistkarakteristika, så alt-right er liksom ikke gammel hjemmebane, men slik spørsmålene stilles er det selvfølgelig nesten umulig ikke å måtte svare det samme som alle andre. Dessuten ikke så lett for en rappkjefta gammel anarkist å skulle argumentere mot et forsøk fra Alliansen på å kile folks ærlighet og frittalenhet, snarere tvert i mot – man bifaller jo det, selv om klassisk venstreside-retorikk ville være å stemple det som ledende spørsmål med uuttalte, tvilsomme premisser, og dessuten (høyre)populistisk, og derfor dypest sett slemt («spiller på de mørkeste strenger i folkedypet, uuuh-huuuh», er vel den interne jargongen. Hørt den før, eller?) – i seg selv et temmelig mystisk konsept hvis man ser to ganger på det. Men frykten og forakten for folket og arbeiderklassen sitter dypt i mye av rødvinsvenstresida, vet dere. Og sånt er selvfølgelig egentlig en snikdemonisering av folket, i beste fall en umyndiggjøring. I enden av den linja finnnes generelt det totalitære, og i dag spesifikt globalismen.

  Personlig sitter jeg fast i den ideologiske kattepine at jeg er FOR Nasjonalstaten, men MOT Staten som sådan. Sannelig sier jeg Eder, det skal jaggu ikke være lett.

  Uansett, kred for håndtverket og godt valg! – og det fra en som normalt anbefaler hjemmesittingens og ikke-stemmingens konstitusjonelt protesterende komfort. Ikke verst.

  Mvh ⒶF