Fremtidens Norge
mai 10, 2017
Virkeligheten er alternativ-høyre
juni 16, 2017
Show all

Skammens lister; omskjæring er nå valgkampens store symbolsak

Jeg er partileder i Alliansen. Jeg stiftet dette partiet for å konfrontere løgner, løgnere og for å si sannheten slik den er. Jeg er dritt lei av å se politikere og kommentatorer i media som sitter ved sine skrivebord og går inn FOR omskjæring som om dette er en teoretisk uvirkelighet.

Når omskjæring ble votert over på Stortinget i 2015 var det kun 2 Stortingsrepresentanter som stemte imot. Resten stemte FOR.

All heder til; Jenny Følling fra Senterpartiet og Jenny Klinge fra Senterpartiet som sto imot presset.

Samtlige av de resterende representantene er en skam for Norge og skal i den kommende valgkampen offentlig skammes og stå til rette for en stemme som velgerne åpenbart er imot.

Alle Fremskrittspartiets, SVs, og MDGs representater stemte FOR.
Men disse tre partiene (det vil si grasrota i disse tre partiene) skal ha honnør for at forbud mot omskjæring blir lagt frem for landsmøtet nå i 2017, og grasrota i Fremskrittspartiet applauderer vi for at de fikk votert gjennom forbudet; det er en stor seier.

Og media? De tiet eller var for omskjæring, og dette har ikke forandret seg. Vi vet alle hvordan det er. Politikerne lar seg presse; media lar seg presse. Grunnen til at jeg har satt opp Alliansen annerledes, med kun meg i formell posisjon, er nettopp for at vi skal kunne stå imot dette presset. Det er mange som prøver å ”påvirke” meg til å gå politikerne og medias vei, og hindre meg fra å snakke i sannferdig klartekst angående denne omstridte saken. Til dere har jeg kun en ting å si, og merk dere dette. Jeg viker ikke en millimeter; jeg har til og med valgt tilsvarende kandidater til Alliansens lister.

Jeg har gått knallhardt ut mot omskjæring med flere videoer, og har fått vite at min tydelige stemme var med på å vippe voteringen i Fremskrittspartiet over til å gå imot omskjæring. Dette er jeg voldsomt stolt over og hele Alliansen prosjektet har allerede blitt ekstremt meningsfullt med dette alene.

Min video mot omskjæring til landsmøtet i SV er sett av over 10 000+ personer;

 

 

Fører også kampen på Engelsk. Barn er barn! Vi i Norge har et moralsk ansvar for å kjempe for et internasjonalt forbud gjennom FN;

 

 

På Fremskrittspartiets landsmøte, fredag 5. mai tok jeg med meg et team fra Alliansen og holdt demonstrasjon mot omskjæring rett ved innkjøringen til hotellet der landsmøtet tok sted.
Vi sto der med varemerkene; smilet, sverd i hånd, samt eggelikør og Alf Prøysen – ja, masse selvironi og masse moro. Alle så oss, og demonstrasjonen – samt videoene rundt dette temaet – var landsmøtets store snakkis.

I Alliansen er vi ikke redd for å by på oss selv, men ikke misforstå. Smilet betyr ikke at vi ikke mener alvor. Snarere er det slik at vi bruker smilet avvæpnende; det blir folkeligere og en mer overkommelig måte å fremme disse vesentlige men tøffe spørsmålene. Smilet er også alvorlig; vi bryr oss og det kan alle se.

 

Omskjæring er nå blitt valgkampens store symbolsak for folkets vilje mot barbari, og mot elitene som lar seg presse. Velgerne mot partielitene. Velgerne mot media etablissementet. For debattantene er det også en kamp mot de som bruker politisk korrekthet som hersketeknikk for å stoppe kritikk. Fra redaktøren i Humanist Didrik Søderlind kom det krampaktig et forsøk på å kalle folkets opprør mot omskjæring for “antisemitisme”, men dette fant folk seg rett og slett ikke i og slo tilbake på Twitter som han nok ikke har opplevet før.
På tross av ovennevnte hersketeknikk våkner nå flere og flere nordmenn opp daglig til det faktum at våre verdier faktisk ER bedre en de fremmedes barbari. De våkner og står opp for våre verdier; for å stoppe barbariet; for å stoppe galskapen. Vi ser at barbarene tar over, mer og mer, men det er enda ikke for sent. Norge er en utpost, en skanse av sunne verdier, men forstå at med de verdiene følger også en stor forpliktelse.

Vi må reise en front mot barbariet, mot svineriet. Bli bevisst om oss selv og stole på vår dømmekraft. Omskjæring er bare en av så veldig mange saker vi må konfrontere, men siden dette er en veldig synlig sak har det blitt en symbolsak for veldig mange ting som skal komme.

I motsetning til våre motparter i Stortinget er vi er seriøse. Alliansen har nå gått i bresjen og politianmeldt helseforetakene i Norge for praksisen med omskjæring. Det er vårt håp at denne anmeldelsen kan føre til at praksisen er nødt til å stoppe selv om den formelt sett er lovlig fra politikernes side.

Vi trenger nå massiv handling – massivt press. Si opp ditt abonnement på disse mediene; ring eller send melding til DIN Stortingsrepresentant i dag og fortell dem hva du synes om at omskjæring blir praktisert i norske sykehus ved hjelp av dine skattepenger.

I all beskjedenhet ber jeg, Hans Lysglimt Johansen, deg vurdere å stemme på Alliansen i september. Mitt løfte til deg er at jeg skal fortsette kampen mot løgn, løgnere og barbari. Jeg tar denne kampen nå, jeg hadde ikke trengt å utsette meg for alt dette ubehaget og kunne tatt en godt betalt jobb i Oslo. Men Norge trenger nå i det minste EN sanndruelig stemme på Stortinget. EN stemme som taler dem mitt imot så de blir stående der nakne som de er. Husk bare hva de to stemmene imot omskjæring betød for oss i dette øyeblikk; det er nemlig ikke håpløst selv om en ikke har flertallet med det samme. Jeg mener faktisk at bare en stemme som sier sannheten kan få hele korthuset deres til å rase sammen.

 

Her er skammens lister:

Skammens stortingsrepresentanter;
https://www.stortinget.no/no/Saker-og-publikasjoner/Saker/Sak/Voteringsoversikt/?p=59665&dnid=1#id=4930&view=representatives-vote

Skammens media og kommentatorer;
VG – Leder
Dagbladet – Leder
Aftenposten – Leder, Trine Eilertsen
Document.no
Miff
Minerva – Nils August Andresen
Dagen

Hans Jørgen Lysglimt Johansen
Redaktør Farmand
Partileder Alliansen

Ekte Nyheter har laget en god oppsummering om omskjæring.

PS: Denne saken ble delt på Facebook 14 mai og gikk viralt. 16 mai slettet Facebook posten uten forvarsel.

Facebook slettet nettopp min video om #omskjæring. Uten forvarsel. Greit nok, det er de som eier Facebook, de bestemmer her. Videoen gikk viralt; ble sett av over 152 000++ på Facebook, delt 940+ ganger, 800+ reaksjoner, 250+250++ kommentarer, intenst debatt med sinne og frustrasjon over at dette foregår i Norge hver eneste arbeidsdag.
Videoen og min bloggpost er fremdeles tilgjengelig på min blogg, setter stor pris på deling og at debatten fortsetter.: http://www.farmann.no/2017/05/11/omskjaering-er-na-valgkampens-symbolsak/